Tulosta ja skannaa

Canon tulostimet, suurkuvatulostimet, monitoimilaitteet ja skannerit Movacosta

Tulostimilla, monitoimilaitteilla ja skannereilla ei ole niin väliä niin kauan kuin ne toimivat. Hankaluuksia tulee silloin, kun yrityksessä on useita eri laitteita, jotka on usein hankittu eri paikoista ja myymälöillä ei ole omaa huoltoa. Monesti itse laitteiden hankintahinta voi olla edullinen, mutta niiden käyttö erilaisine värikasetteineen, tarvikkeineen ja huoltoineen tulee kalliiksi. Lisäksi tarvikkeita ja huoltoa voidaan joutua odottelemaan pahimmassa tapauksessa monta päivää. Toimiston töiden tökkiminen vaikuttaa heikentävästi tehokkuuteen ja asiakaspalveluun.

Katso tästä tulostimia ja skannereita

Yli 20 vuoden kokemuksella osaamme kertoa, millaisia laitteita ja ohjelmia kannattaa hankkia erikokoisiin organisaatioihin. Kysyminen ei maksa mitään, joten soita meille.

myynti@movaco.fi

 

tulostimet5rgb

 


Tägi-tulostus

Uniflow – tulostin joka seuraa sinua

Uniflow on ohjelma, jonka avulla monitoimi- ja tulostuslaitteet ja skannerit liitetään yhdeksi järjestelmäksi. Tulostaminen ja skannaaminen tapahtuu henkilökohtaisella tunnisteella, tägillä.

Voit noutaa tulosteen mistä tahansa tulostuslaitteesta: samasta kerroksesta, talosta tai toiselta paikkakunnalta. Kävelet vain koneelle ja vilautat sille henkilökohtaista tunnistettasi, tägiä. Laite tervehtii sinua näyttämällä valikossa ne dokumentit, jotka itse olet määrännyt tulostettavaksi. Voit tässä vaiheessa tulostaa kaikki tai poistaa ne dokumentit, joiden tulostaminen syystä tai toisesta ei ole enää aiheellista. Tägi toimii myös toisin päin. Kun vilautat korttia laitteella ennen skannausta, se tunnistaa sinut ja kysyy, skannataanko itselle? Kun valitset tämän vaihtoehdon, laite lähettää skannatun dokumentin automaattisesti omaan sähköpostiisi. Uniflowlla saat myös kohdennettua kustannukset oikeille projekteille ja osastoille ja saat faktaa, mikä maksaa ja keneltä pitää laskuttaa mitä.

Kiinnostuitko turhien tulosteiden vähentämisestä, tarkasta kustannusseurannasta ja turvallisuudesta? Pyydä meidät käymään, niin kerromme lisää:

myynti@movaco.fi

facbook twitter googleplus