Neukkari kuntoon

Siisti ja toimiva neuvotteluhuone on yrityksen ja asiakkaan ilo.

Maailma ei pyöri ilman neukkareita. Niitä löytyy joka lähtöön: isoja, pieniä, tavallisia ja prameita. Erilaisilla neuvotteluhuoneilla on kuitenkin hyvin usein jotain yhteistä. Kukaan ei nimittäin ole koskaan suunnitellut millaisia johtoja, liitäntäkaapeleita, pöytäkaivoja tai liitäntäpaneeleja tarvitaan. Usein myös tykin paikka on väärä tai näyttö ei sovellu esityskäyttöön. Kaiken kruunaa se, että neukkarista ei löydy oikeita liittimiä koneille, joilla liitetään projektoriin tai näyttöön.
Movacon neukkari kuntoon –palvelulla laitamme neukkarisi kerralla iskuun: kiinnitämme tykin oikein tai etsimme tarkoitukseen sopivan näytön, hankimme oikeanlaisen liitäntäpaneelin oikeilla ja riittävillä ulosotoilla, oikeat liittimet, kaapelit ja adapterit eri laitteille. Asennamme neukkaripöytään oikeankokoisen ja siistin pöytäkaivon, jonne liitäntäpaneeli ja johdot piiloutuvat kauniisti.

Jos aikasi on niin kallista, että et innostu tuntien surffailusta netissä etsien oikeita tarvikkeita, soita meille. Keskustellaan juuri teidän neukkaristanne!

myynti@movaco.fi

facbook twitter googleplus