Dokumentinhallinta

Therefore – sähköinen arkistokaappi, josta kuka tahansa löytää oikean dokumentin

Oletko töissä yrityksessä, jossa samaan projektiin, kiinteistöön tai asiakkaaseen liittyy monentyyppisiä dokumenttejä? Valokuvia, tarjouksia, asiakirjoja, piirustuksia, sopimuksia tai jopa videotiedostoja? Tyypillistä on, että yhteen asiaan liittyviä dokumentteja tuottavat yrityksen eri henkilöt, joskus eri paikkakunnilla tai jopa eri maissa.

Jokaisella ihmisellä on oma logiikkansa lokeroida ja nimetä asioita. Koska olemme erilaisia, toisen logiikka ei välttämättä avaudu juuri sinulle. Voit joutua käyttämään runsaasti aikaa siihen, että etsit tarvittavaa tietoa toisen tekemästä sähköisestä kansiosta. Tai voit joutua tekemään runsaasti aikaa vievää työtä, että skannailet koneelle sinulle lähetettyjä lippuja ja lappuja. Tai odottamaan, että joku ylipäänsä lähettää sinulle vaaditun asiakirjan.

Therefore on tallennusohjelma, jonka avulla tallennetaan kaikki yhtä asiakasta, projektia, kiinteistöä tai muuta kohdetta koskevat tiedot samaan paikkaan. Word-dokumentit, excelit, sähköpostit, skannatut dokumentit, kuvat tai mitkä tahansa tiedostomuodot.

Jos olet miettinyt, miten järkeistää ja nopeuttaa toimiston töitä, pyydä meidät paikalle. Näytämme sinulle puolessa tunnissa, miten helpoksi etsiminen ja tallentaminen voi muuttua ja millaisia tuntuvia kustannussäästöjä uuden ohjelman myötä syntyy.

Soita

myynti@movaco.fi

Katso lisää tästä.

facbook twitter googleplus