Huolto

Huoltopalvelut Vaasa ja Pohjanmaa

 

Movaco ylläpitopalvelu

Tulostus- ja kopiointilaitteet vaativat ammattitaitoista huoltoa ja tukea. Näin laitteille taataan suurin mahdollinen käyttöaste ja virhetapauksissa mahdollisimman vähän häiriötä liiketoiminnalle. Movacon ylläpitopalvelut tarjoavat jatkuvasti koulutettujen ammattilaisten osaamista huoltoon ja ylläpitoon.
Uuden ohjaus- ja seurantajärjestelmän ansiosta voimme taata laadukkaan huoltopalvelun asiakkaillemme. Seurantajärjestelmään kirjautuu asiakas- ja laitekohtaiset tiedot, jotka toimivat perustana ylläpitopalvelun kehittämiselle sekä palvelutason seurannalle.

Ennakoivaa huoltoa

Monitori-palvelu perustuu RDS etähuoltojärjestelmään, joka valvoo järjestelmään liitettyjä Canon-laitteita ympäri vuorokauden. Monitori-palvelu antaa reaaliaikaista tietoa järjestelmästä online-periaatteella Internetselaimen välityksellä ja tarvittaessa hälyttää paikalle Movacon huollon. Me saamme viestin ja sinä palvelun.

Asiakastyytyväisyys

98% asiakkaistamme antaa hyvän tai erinomaisen arvosanan toimintamme luotettavuudesta ja yhteistyön helppoudesta. Lisäksi 96% asiakkaistamme antaa hyvän tai erinomaisen arvosanan huoltopalvelumme sujuvuudesta ja laadusta.

Movacon huoltopalvelun asiantunteva apu on aina lähellä asiakasta.

facbook twitter googleplus