assets/
11.06.2018

Outi Barysheva Movacon uudeksi asiakkuuspäälliköksi


Outi Barysheva on aloittanut Movacon uutena asiakkuuspäällikkönä 1.6.2018 alkaen.


—Haluan kuunnella asiakkaita ja luoda heille sellaisia palvelumalleja joista he hyötyvät. Minulle on kunnia-asia, että asiat hoidetaan täsmällisesti alusta loppuun niin kuin on sovittu, Outi sanoo.


Opettajanakin toiminut Outi kertoo ihmisten kuuntelemisen sekä aidon kiinnostuksen olevan avaintekijöitä yhteisten päämäärien tavoittamisessa. Myös kyky nähdä asioita eri näkökulmista on Outin mukaan tärkeä taito.


Outi kertoo, että hänen on helppo asettua Movacolle Canon-brändin ja laitteiden taakse hyvien käyttäjäkokemusten vuoksi. Brändinä Canon on turvallinen ja luotettava. Hän tietää kokemuksesta, miten tärkeitä toimivat laitteet ovat arjessa.


Outi haluaa olla mukana kehittämässä palveluita asiakkaiden lähtökohdista. Hän toteaakin, että Movacon kautta asiakkaat saavat varmasti palvelua, joka toimii myös tiukoissa tilanteissa.


Kaupunkina Vaasa on Outille ennestään tuttu. Liigatasolla jalkapalloa pelannut maalivahti on edustanut mm. Fc Sportin ja Fc Unitedin naisia ja jopa Suomea nuorten maajoukkueessa. Nykyisin kahden lapsen äiti on Pedersöre FF:n jalkapallojoukkueen kapteeni. Joukkueurheilussa yhteistyö- ja kommunikointitaidot ovat tärkeässä roolissa ja tiimityöskentely on Outille hyvin luontevaa myös urheilun ulkopuolella.


Outin tavoittaa numerosta: 040-755 9998 tai sähköpostitse outi.barysheva@movaco.fi


Gå till "Aktuellt"